Muut tutkimukset

Suunnittelemme jokaisen tutkimuksen yksilöllisesti

Tutkimustoimisto Puosi tarjoaa silmänliiketutkimuksen lisäksi laajan kirjon erilaisia markkinointitutkimuksia. Panostamme selväsanaisiin johtopäätöksiin ja luoviin ongelmanratkaisuihin. Pidämme hyvin tärkeänä, että asiointi kanssamme on helppoa, vaivatonta ja hyödyllistä.

Tracking-tutkimukset

Asiakas saa jatkuvaa tietoa mainontansa muistamisesta sekä tunnettuutensa, ostosuosionsa ja mielikuviensa kehityksestä. Tämä auttaa markkinoinnin suunnittelussa ja seurannassa. Tracking-tutkimus on erittäin suositeltava tutkimus keskisuurille ja suurille yrityksille/organisaatioille.

Bränditutkimukset

Asiakas saa tietoa brändinsa tilasta ja mielikuvista kuluttajien keskuudessa. Tutkimus kertoo myös, miten brändi sijoittuu kilpailijoihinsa nähden. Bränditutkimus on hyödyllinen lähes kaikille yrityksille/organisaatoille. Se toimii yksittäisenä tutkimuksena tai yhdessä tracking-tutkimuksen kanssa.

Mainonnan esi- ja jälkitestit

Mediamainonta ei ole halpaa ja siksi sen tutkimiseen kannattaa panostaa. Hyvä mainonnan tutkimus voi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Jokaisen mediamainostajan pitäisi ajoittain tutkia mainontansa toimivuus.

Kysy myös muista tutkimuspalveluistamme.